miércoles, 21 de marzo de 2012

EL RALLYE ENS TRASLLADA A LA ROMA IMPERIAL


Amb el pati de Sant Josep que semblava un palau de l'antiga Roma, el dissabte dia 17 de vesprada es va celebrar el Rallye. L'arribada del "César" amb carrossa i de la seua guàrdia imperial, va ser seguida per un espectacular ball. Allí tots esperaven que els amics del nou "César", pogueren arribar a temps per salvar-lo.  Una vegada a l'escenari, van explicar a tots els xiquets com tenien que jugar i al moment, una marea de romans, inundava els carrers del voltant del pati, que estaven molt ben ambientats, passant per alguns llocs de la ciutat imperial, fent proves a cada sector. Van arribar a la prova final, a l'escenari, 2 equips per cada categoria. Així en la categoria A, van quedar com a primers classificats els equips Wailau, Cíclope i Gocta d'Eslabó, que van guanyar en esta prova a Jiraya, Yukari i Makoto de Goys. En la categoria B, els guanyadors van ser els equips Osage i Wonders del grup Mascletà, que van guanyar en la mateixa prova final als equips Idatsa i Otawa, del mateix grup. Cap destacar el magnífic vestuari dels participants i la dificultat per triar este premi, que al final va ser per als equips Haruka i Nanami de Goys, per la categoria A i per als equips Uchuva, Guayaba i Poppifreskis de Com Som, en la categoria B.

Però també el matí va estar carregat d'activitats. Així, a les 11, va començar la kermesse, novament molt participada per tots els assistents i que amb la presencia del monument faller al mig del pati, fa que siga molt més atractiva si cap.

Un poc més tard, va tindre lloc al pati cobert, el concurs per a la tercera edat, en les modalitats de bac i dominó. Va estar molt entretingut i amb molt bona participació dels nostres majors, acompanyats en tot moment per tota la gent que omplia el pati en eixa matinal.

No hay comentarios: