martes, 6 de marzo de 2012

INAUGURADA LA KERMESSE I CELEBRAT EL CONCURS DE PAELLES

Aquest diumenge 4 de març, es va inaugurar la kermesse per part dels fallers majors acompanyats per la resta de fallers. Esta activitat, com ja va destacar el nostre pregoner la setmana passada, és una de les activitats fonamentals de les falles, estant present des del seu inici ja fa 39 anys. Com és habitual, la majoria dels equips participen i el públic que acudisca al pati, podrà trobar molts jocs, amb una gran varietat en els mateixos. També, com és de costum, els punts aconseguits per participar als jocs, podran canviar-se a la tómbola, per premis, que de ben segur agradaran a tots els participants.

I ja per finalitzar el dia, va tindre lloc el concurs de paelles. Cada dos o tres equips es van ajuntar per fer el dinar tradicional d'aquestes terres valencianes, quasi tots amb un gran èxit, complicant molt la decisió al jurat qualificat, d'aquesta edició.

També ens agradaria destacar, que el mateix diumenge de matí , a la Missa Júnior, va tindre lloc un acte molt emotiu, que va ser la imposició de panyoletes a les nostres cuineres, que tant be ens cuiden en falles amb els bunyols, com als campaments. El vicari i el cap de Centre, acompanyats per anteriors caps de centre, van imposar el símbol del Centre Júnior a unes emocionades cuineres. Enhorabona!

Per al proper cap de setmana, tindrem el concurs de petanca el dissabte dia 10 a les 9 del matí, i el Play Back de la categoria A, per la vesprada a les 17:30 hores. Per al diumenge, queda el Paly BAck de la categoria B, que començarà a les 19 hores. Tant dissabte com diumenge, hi haurà kermesse a les 11 del matí.

No hay comentarios: