lunes, 2 de marzo de 2009

INAUGURADA LA KERMESSE I ES CELEBREN ELS CONCURSOS DE PAELLES I MANUALITATS

Aquest diumenge dia un de març, es va inaugurar la kermesse per part dels fallers majors acompanyats per la resta de fallers. Com és habitual la majoria dels equips participen i el públic que acudisca al pati, podrà trobar molts jocs, amb una gran varietat en els mateixos.

També aquest diumenge, va tindre lloc el concurs de manualitats, registrat una bona participació de tots els xiquets i dels més menuts que estaven al pati.

I ja per finalitzar el dia, va tindre lloc el concurs de paelles. Cada dos o tres equips es van ajuntar per fer el dinar tradicional d'aquestes terres valencianes, quasi tots amb un gran èxit. El jurat va tindre molta dificultat per triar la paella guanyadora i després de la deliberació, va atorgar els següents premis: el primer premi per als equips Draco, Lupus i Diábolus, del grup Com Som; el segon premi, per als equips Wampanoag, Pawne i Miwok del grup Eslabó i el premi a la decoració per als equips Osmio, Polonio i Alfamidas, del grup Mascletà. Cap destacar que encara que a plutja va fer acte de presencia al final, ja després de dinar, no va impedir que es celebrara amb total normalitat.

A banda de les activitats de Falles, creiem que és important donar a conèixer que ja es pot visitar l'exposició de ninots indultats al saló del primer pis dels locals nous parroquials, on podem trobar totes les figures que han sigut salvades del foc al llarg d'aquestos 35 anys i que ja van ser exposades amb motiu del 35 aniversari de Falles l'any passat. Ara ja se'ls ha trobat un lloc definitiu per a que puguen estar a la vista de tots els que vullguen recordar les falles passades.

No hay comentarios: