lunes, 9 de marzo de 2009

ELS JUNIORS AJUDEN ALADDIN A GUANYAR EL RALLYE

El diumenge dia 8 de març, de vesprada, va tindre lloc una de les activitats més esperades pels xiquets, com és el rallye. Enguany la temàtica escollida, va ser la pel·lícula infantil "Aladdin" i el seu personatge principal van fer l'entrada al pati damunt d'un cavall blanc. Al llarg de més d'un hora, tots els equips van viatjar per les quatre zones del rallye, passant una prova darrere d'altra, amb l'objectiu de ser els primers en ajudar al príncep Alí i al seu amic el geni, per poder casar-se amb la princesa Jasmine.

Així en la categoria A, els equips que van passar a la prova final van ser Pumes i Cobres de Nou Futur i Gárgoles i Aquiles del mateix grup. Ja en la prova final, damunt de l'escenari, van ser els primers els guanyadors de la mateixa. En la categoria B, els equips Cagamandurrios i Cripton de Mascletà i Iridio i Manganeso, també del mateix grup, són els que van accedir a la prova final. Altra vegada els primers, van ser els guanyadors de la mateixa. També es van repartir premis al millor vestuari i estos van correspondre als equips Uchuva i Pitaya de Goys en la categoria A i a Caimans i Antlia del grup Com Som per la categoria B. El rallye, va estar patrocinat per La Caixa.

Eixe dia pel matí, la kermesse, que un any més està patrocinat per Construcciones Francés, va congregar a molta gent al pati i van poder gaudir dels jocs preparats pel xiquets, així com de la seua tómbola. A més a més, va tindre lloc el concurs de jocs de taula per als majors del barri amb jocs de cartes (ronda/bac) i de dòmino. Els guanyadors van ser en dòmino Mario Biosca i Antonio Garcia i en cartes José Úbeda i José Cabida. L'activitat va ser possible gràcies al patrocini de Caixa Popular, que va obsequiar als participants amb una botella de mistel·la.

Per la setmana que ve, hi haurà kermesse tant dissabte com diumenge de matí, concurs de petanca per a dissabte de matí i el play-back, també en dos dies, dissabte de vesprada per a la categoria A, (Goys, Eslabó i Nou Futur) i diumenge de vesprada per la categoria B (Com Som i Mascletà).

No hay comentarios: