lunes, 2 de marzo de 2009

CELEBRADA LA PRESENTACIÓ I EL SOPAR FALLER

El dissabte de vesprada va tindre lloc la Presentació de Fallers i Falleres i el pregó a càrrec d'En Raul Jiménez Sanchis, actualment rector de Quatretonda i molts anys vinculat com a educador al nostre Centre Junior. Com a incidència important, cap destacar que a causa de la plutja, l'acte va tindre lloc a la Sala Multiusos, gràcies a la colaboració i ajuda per part de l'Ajuntament de la ciutat i de la nostra alcaldessa. També van ajudar per a que l'acte es puguera traslladar de lloc, els educadors, part dels quals van tindre que vore i seguir l'acte a través d'una pantalla gegant, ja que tots no cabien dins la sala i els pares i familiars, que van cedir algun dels seus llocs per a que tots pugueren seure. Amb el pasdoble "l'Entrà a la Murta", van entrar tots els protagonistes de l'acte i van ocupar el seu lloc en l'escenari. Una vegada allí, la mantenidora de l'acte Eva Martí va dedicar unes paraules als dos fallers majors, Ramón Gil i Belén Jordà, que rebien el faixí i la banda de mans dels fallers majors de l'any passat, Nando Cháfer i Carolina Gandía. Després, van imposar a cada faller i fallera el faixí i la banda corresponent. Així, va arribar el moment en que el pregoner d'enguany, Raul Jiménez, havia de pujar a l'escenari. El pregó, va tindre com a eix central la seua vivència com a Junior, tant en l'etapa de xiquet com en la d'educador, amb la seua experiència al llarg de tants anys.

Per la nit i en el Restaurant El Cúgol, es va celebrar els Sopar homenatge als fallers i falleres, amb la presència en el mateix dels familiars, educadors, cuineres i guanyadors dels concursos de cartells i literari que van rebre el seu premi. En el torn dels discursos, van intervindre els fallers majors Belén i Ramón, el cap de centre José Vicente Nadal, la representant de la comissió de pares Mª José Sanchis, el retor En Jose Mª Payá i en representació de l'Ajuntament, Miguel Alonso, que va destacar la tasca educativa del Centre Junior i la capacitat organitzativa per portar totes les activitats programades endavant. Després, la música de la disco - mòbil, va fer que xiquets i majors, ballaren fins el final de festa.

De totes les activitats d'aquestes Falles, podran veure més fotografies a la nostra pàgina web (www.juniorssantjosep.es) en la secció Falles/Curs actual/Fotos de les Falles 2009.

No hay comentarios: