lunes, 9 de marzo de 2009

JA ESTÀ PLANTADA LA FALLA AL PATI

El passat dissabte dia 7 de març, es va plantar la falla en el pati de la parròquia. Enguany, la temàtica triada fa relació al món del circ. Tant els pares, com els fallers majors i alguns educadors, van col·laborar perquè tots els elements arribaren en bon estat. Podem vore un cos central del monument amb un carro que va camí d'un poble on fer les seues actuacions, coronat pel cap del director del circ amb dos pallassos. En les escenes de baix, trobem varies escenes relatives a les distintes coses que podem trobar en una funció de circ, com mags, animals i més pallassos. La falla ha estat construïda un any més per l'artista faller José Sanchis Izquierdo.

Després de dinar, els equips junts els seus educadors, van passar per les cases del barri en la tradicional arreplegà. Volem agrair a tots els veïns la seua col·laboració econòmica important, per que tot el que tenim programat per als xiquets puga fer-se sense cap problema.

Una vegada acabada l'arreplegà, els fallers i falleres junt als fallers majors, van pujar a l'escenari per fer la crida. Amb este acte i la volta de després per alguns carrers del barri de després, els juniors anuncien al barri que les festes arriben ja al seu punt més àlgid i que no pararan fins el dia de Sant Josep.

A la nit, tots els educadors junts en un sopar de germanor, es van ajuntar i cap destacar que el grup encarregat de preparar-la, va aconseguir que tots ho passaren d'allò més be.

També cap destacar que ja s´han començat a vendre els típics bunyols de Sant Josep, elaborats per les nostres cuineres, que any rere any, col·laboren de forma desinteressada per portar a bon fi estes festes. A més a més, enguany i com a novetat, es poden degustar al llarg d'aquestos dies de falles, unes apetitoses creïlles fregides, acompanyades per hamburgueses casolanes elaborades en una carnisseria del poble o per un sandvitx mixt o amb nocilla.

Pel matí estava prevista la realització del concurs de petanca, on participen els nostres majors, però ha sigut posposat fins el proper dissabte de matí.

Com hem destacat en noticies anteriors, de totes les activitats d'aquestes Falles, podran veure més fotografies a la nostra pàgina web (www.juniorssantjosep.es) en la secció Falles/Curs actual/Fotos de les Falles 2009.

No hay comentarios: