sábado, 21 de marzo de 2009

EL PLAY BACK CONGREGA A MOLTA GENT AL PATI

Dissabte passat dia 14, de vesprada, va tindre lloc una de les activitats més esperades per tots, com és el Play Back en la categoria A, en un pati ple de gom a gom. El jurat després de veure totes les actuacions va decidir donar el premi de l’humor al equip Ojibwa d'Eslabó amb la cançó "Rivers of Babyloon"; el premi al millor vestuari elaborat pels xiquets, als equips Idatsa i Omaha també dels grup Eslabó amb la cançó de "Ójala qe llueva café en el campo". Altres dels premis van ser el premi a la coreografia que fou per als equips Chirimoya i Kiwi de Goys, i el premi a l’originalitat per als equips Minotauro, Selene, Vesta i Escorpions del grup Nou Futur per la cançó "Que festín". El segon premi fou per al equip Curuba del grup Goys amb la cançó "Dos mundos" i el primer premi després d’una llarga deliberació fou per als equips Alacrans de Nou Futur i Assinbein de Eslabó amb la cançó "Alegria".

Diumenge també a la vesprada es va celebrar la segona entrega del Play Back en la que van participar els grups de Com Som i Mascletà i que va ser presentada per tres xiquets dels grups que no participaven. Després de veure i escoltar totes les actuacions, el jurat va decidir atorgar el Primer premi als equips Antlia i Taurus de Com Som, que van interpretar la cançó “Thriller” i el segon premi per a l'equip Cripton del grup Mascletà amb la cançó “Kambalaya”. També es van repartir premis de Vestuari als equips Destrellatades i Piruletes de Com Som , d’Humor a l'equip Colegas de Com Som, de Coreografia a l’equip Estampida, també de Com Som i d'Originalitat a l'equip Neptunio de Mascletà .

Les dos vesprades de Play Back, van congregar al pati a molta gent i van ser possibles gràcies a la colaboració de l'empresa local Manterol.

Cap destacar que dissabte de matí va tindre lloc el tradicional concurs de petanca en el que participen els majors del barri i que un any més ha estat patrocinat per la Inmobiliaria Carbonell.

Com hem destacat en noticies anteriors, de totes les activitats d'aquestes Falles, podran veure més fotografies a la nostra pàgina web (www.juniorssantjosep.es) en la secció Falles/Curs actual/Fotos de les Falles 2009.

No hay comentarios: